Tvrtka

 

Tvrtka RB-Tehnika d.o.o. osnovana je 1999. godine. Na početku je primarna djelatnost bila proizvodnja ALU stolarije. Uz proizvodnju, krenulo se i sa razvojem softvera za konstrukciju i razradu ALU i PVC stolarije. Projekt je nazvan STIJENE, zbog terminološke odrednice "aluminijska (ili PVC) stijena", koja se često javlja u opisima stolarije.

Razvoj prve verzije programa završen je početkom 2001. godine, a krajem 2001. godine, početkom prodaje licenci, ugašen je segment za proizvodnju ALU stolarije i tvrtka nastavlja isključivo sa razvojem softvera.

Računalni program STIJENE trenutno aktivno koristi više od 1100 proizvođača PVC, ALU i drvene stolarije, uglavnom iz Hrvatske, BiH, Slovenije, nešto manje Kosova i Makedonije, te pojedinačno u zemljama zapadne Europe. Softver je preveden na slovenski, albanski, makedonski, njemački i engleski jezik.

 

Uspješno surađujemo sa proizvođačima i distributerima PVC i ALU profila, okova, pribora i strojeva u cilju osiguravanja što bolje podrške za svoje klijente. 

Trenutno zapošljavamo 19 ljudi različitih obrazovnih profila iz većine tehničkih područja: informatike, matematike, građevinarstva, strojarstva i elektronike, te time pokrivamo različite tehničke aspekte potrebne za razvoj specijaliziranog CAD/CAM softvera.

 

 

 
 
 
 
 
Misija

Misija

Razvijati softver koji će u maksimalnoj mjeri klijentima olakšati proizvodnju i prodaju vlastitog proizvoda u svim njegovim fazama nastanka i distribucije.

Vizija

Vizija

Biti najkonkurentnija tvrtka na području razvoja specijaliziranog CAD/CAM softvera za proizvodnju stolarije na tržištu na kojem smo prisutni.

Ciljevi

Ciljevi

  • Biti prvi izbor klijenata
  • Trajno pratiti želje i potrebe klijenata
  • Konstantno povećavati tržišni udio i tržište
  • Osigurati konstantni rast prihoda i dobiti